Morph-uri

Numai cornsnakes. Fiind un sarpe foarte popular si cu multe morphuri am decis infiintarea unui forum dedicat.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Morph-uri

Mesajde Corleone » 24 Mar 2010, 21:05

Rog userii care detin poze cu morphuri de corn (animalul personal) sa imi trimita prin mail sau pe mess poze pentru a le adauga in aici in "inventar" :lol:
Pozele care nu au trecut nume de user sunt luate de pe http://www.cornsnakes.com/forums/index.php
Ultima oară modificat 31 Mar 2010, 00:51 de către Corleone, modificat de 7 ori în total.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Mesajde Corleone » 24 Mar 2010, 21:10

Wild - Alela salbatica (= alela intalnita in libertate)

Clasic - de aici a inceput totul, clasicul corn snake. Corpul portocaliu si petele rosii cu contururile negre. Poza apartine userului Corleone.
Imagine

Keys Corn - alt morph wild din Florida Keys. Se credea ca ar fi o alta specie, dar a fost reclasificat ca un Corn snake adevarat. Este mai mic in dimensiuni. Are culoarea aurie cu petele variind de la rosu inchis la portocaliu.

Kisatchie - este gasit in estul Texasului si in statele invecinate. Exista destule dezbateri cu privire la faptul ca este o sub specie de Corn, sau total separat.

Miami - un morph wild intalnit in sudul Floridei. Corpul este gri, cu petele rosii conturate cu negru.

Okeetee - un alt morph normal intalnit in Carolina de Sud. Corpul este portocaliu-rosu iar petele sunt incadrate de o banda neagra.
Imagine
Ultima oară modificat 31 Mar 2010, 00:32 de către Corleone, modificat de 5 ori în total.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Mesajde Corleone » 24 Mar 2010, 21:14

Simplu recisiv

Amelanistic - ii lipseste pigmentul de melanina (negrul). Corpul este portocaliu cu petele rosii sau portocaliu inchis conturate cu alb. Primul Amel a fost capturat in Carolina de Nord in 1953. In 1959, Dr. Bernard Bechtel a reprodus specimenul cu 3 femele normale, obtinand pui het. Amel, apoi i-a imperecheat din nou obtinand primul morph nascut in captivitate in 1961. Poza apartine userului Corleone.
Imagine

Anerythristic - se mai numeste si Anery tip A. Este caracterizat prin lipsa pigmentului rosu. Corpul este gri cu petele gri inchis conturate cu negru. Odata ajunsi la maturitate vor dezvolta galben de-a lungul barbiei si gatului. Poza apartine userului Tivi.
Imagine

Caramel - este lipsit aproape in totalitate sau in totalitate de pigmentul rosu. Corpul prezinta nuante de la galben la maro inchis cu petele maro conturate cu negru.

Charcoal - un morph independent de Anery. Este similar cu acesta, dar contrastul intre corp si pete este mai putin pronuntat si ii lipseste culoarea galbena. Se mai numeste si Anery tip B.

Cinder - un morph recent descoperit avand tonuri de gri inchis. Mai este cunoscut ca Z sau Ashy.

Dilute - este responsabil pentru aspectul unic. Decolorarea extrema de culori, aprope ca in peritada de naparlire este mai evidenta odata cu inaintarea in varsta. Cu toate acestea pigmenii mai intensi ca rozul si galbenul sunt bine consolidati.

Hypomelanistic - se mai numeste si Hypo tip A. Hypo au un pigment foarte redus de negru, care se limiteaza de obicei la burta si ochi, dar si la petele foarte mici din lateral (daca exista).
Imagine

Kastanie - puii arata similar cu anery, insa dezvolta mai mult portocaliu si tonuri de maro odata cu inaintarea in varsta. Gena a fost descoperita de catre un profesor de biologie in Germania in 2002. prin testul de reproducere s-a dovedit a fi recisiv simplu.
Imagine

Lava - se mai numeste si Hypo tip C. Independent genetic fata de Hypomelanistic, are mai mula stralucire in pigmentul negru decat Hypo standard.

Lavender - adeseori mentionat ca Anerythristic, dar cu un gri mult mai pal, uneori cu nuante de roz si cu petele purpuriu pal. Ochii sunt rubinii. Adesea masculii prezinta mai multa culoare roz/violet decat femelele.

Sunkissed - se mai numeste si Hypo tip B. Independent genetic fata de Hypomelanistic, acesta produce culoarea foarte intensa. Poate modifica de asemenea si forma petelor, facandu-le mai uniforme in dimensiune si forma, si de asemenea, produce si un model pe cap.

Terrazzo - este un morph care a fost cunoscut recent, cu toate ca a fost descoperit in anii 90. Are originea in Keys corn si a fost initial numit Granite, inainte de a se descrie cu acest nume un complet alt morph. Original Grainte este inca folosit de unii pentru a descrie liniile genetice rezultate direct din Keys. Este un morph care afecteaza modelul, care seamana un pic cu un Stripe in prima parte a corpului si in partea de jos seamana cu granitul. Aceasta trasatura a fost descoperita curand, si e aproape sigur ca nu e modificare de Motely sau Stripe.

Tessera - este o descoperire noua, morphul constand in afectarea modelului. Acesta este primul morph dominant in reproducere si este in testare daca exista diferenta in feneotipurile heterozigot si homozigot.
Imagine

Ultra - se mai numeste Hypo tip D. Independent de Hypomelanism, produce o culoare mai pala.
Ultima oară modificat 31 Mar 2010, 12:58 de către Corleone, modificat de 9 ori în total.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Mesajde Corleone » 24 Mar 2010, 21:20

Dublu recisiv

Albino Terrazzo - o combinatie intre Terrazzo si Amelanistic.

Amber - o combinatie intre Hypomelanistic si Caramel. Arata similar cu Caramel, numai ca are un galben mai pal si pigmentul negru este mai redus.

Amel Cinder - o combinatie intre Amelanistic si Cinder, rezultand un corp alb cu pete rosii.

Anery Caramel - O combinatie intre Anerythristic si Caramel.

Anery Lavender - o combinatie intre Anerythristic si Lavender, care da un aspect curat culorii gri.

Blizzard - o combinatie intre Amelanistic si Chacoal. Este similar cu Snow, exceptand culoarea galbena. De obicei modelul este extrem de putin vizibil, rezultand un sarpe aproape complet alb.

Butter - o combinatie intre Amelanistic si Caramel. Le lipseste pigmentul rosu si negru. Corpul este galben cu petele galben inchis, conturate cu alb.

Charcoal Terrazzo - o combinatie intre Chacoal si Terrazo.

Dilute Anery sau Blue - un morph nou, prin care gena Dilute este responsabila pentru un aspect unic. Decolorarea extrema de culori ca in cazul in care trebuie sa naparleasca incontinuu.

Ghost - o combinatie intre Hypomelanistic si Anerythristic (tip A). Arata ca un Anery cu culorile mai pale si petele mai maronii. Poza apartine userului Tivi.
Imagine

Honey - o combinatie intre Sunkissed si Caramel. Produce un sarpe de o culoare galben stralucitor si cu pete ca mierea.

Hypo Amel - un sarpe cu un portocaliu luminos si foarte putin alb este produs prin combinarea Hypomelanistic cu Amelanistic. Unii Sunglow sunt Hypo Amel fara ca propietarul sa stie deoarece este greu de determinat din cauza faptului ca gena Amelanistica mascheaza Hypomelania. Singura cale de a sti sigur este prin reproducere.

Hypo Cinder - o combinatie intre Cinder si Hypomelanistic.

Hypo Kastanie - o combinatie intre Hypomelanistic si Kastanie.
Imagine

Hypo Lavender sau Cotton Candy - o combinatie intre Hypomelanistic si Lavender. O nuanta mai violeta ii este adusa de catre hypomelanism; masculii au un roz mai pronuntat decat femelele.

Hypo Sunkissed - o combinatie intre Hypomelanistic si Sunkissed.

Ice - O combinatie intre Lava si Anerythristic A. aceste exemplare sunt extrem de deschise la culoare in comparatie cu ghost, si tind sa aibe un ton de albastru pal. Mai sunt intalniti sub numele de Ice Ghost.
Imagine

Lavamel - o combinatie intre Lava (Hypo C) si Amelanistic.

Mandarin - o combinatie intre Kastanie si Amelanistic. Puii de Mandarin cand eclozeaza au alb si roz, aratand ca puii de Snow. Odata cu varsta portocaliul se dezvolta si rezulta un sarpe portocaliu cu petele portocaliu inchis.

Opal - o combinatie intre Amelanistic si Lavander. Cand sunt pui arata ca un Amelanistic sters, insa se transforma rapid intr-un Snow violet. Odata ce se maturizeaza diferite nuante de portocaliu pal umplu spatiile intre pete.

Orchid - o combinatie intre Sunkissed si Lavender.

Phantom - o combinatie intre Hypomelanistic si Charcoal. Arata asemanator cu Ghost, insa cu un gri mai pal, si fara galben pe gat.

Snow - o combinatie intre Amelanistic si Anerythristic. Adultii au corpul alb cu petele de culoare galben pal si galben de-a lungul barbiei si gatului.
Imagine

Sunkissed Amel - o combinatie intre Sunkissed si Amelanistic. Produce un sarpe de un portocaliu stralucitor.

Sunkissed Anery - o combinatie intre Sunkissed si Anerythristic.

Sunkissed Lava - o combinatie intre Sunkissed si Lava. Produce un sarpe cu o culoare de doua ori mai intensa.

Sunkissed Lavender - o combinatie intre Sunkissed si Lavender.
Imagine

Topaz - o combinatie intre Lava si Caramel.

Ultra Caramel - o combinatie intre Ultra si Caramel. Rezulta un sarpe care seamana mult cu Amber, insa este folosit in imperechere Ultra (Hypo tip D) in loc de Hypomelanistic (Hypo tip A).

Ultra Sunkissed - o combinatie intre Ultra si Sunkissed.
Ultima oară modificat 31 Mar 2010, 12:57 de către Corleone, modificat de 9 ori în total.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Mesajde Corleone » 24 Mar 2010, 21:26

Triplu recisiv

Amber Lavender - o combinatie intre Caramel, Hypomelanistic si Lavender.

Coral - o combinatie intre Hypomelanistic, Anerythristic si Amelanistic. Multe exemplare au un grad mai ridicat de rosu de la gena Hypomelanistica, culoarea corpului fiind de la roz pal la roz mai intunecat.
Imagine

Hypo Butter - o combinatie intre Hypomelanistic, Caramel si Amelanistic. Rezulta un sarpe cu culorile mai pale.

Hypo Opal - o combinatie intre Hypomelanistic, Amelanistic si Lavender.

Lavamel Terrazzo - o combinatie intre Lava, Amelanistic si Terazzo.

Lavender Ghost - o combinatie intre Lavender, Hypomelanistic si Anerythristic.

Platinum - se mai intalneste sub numele de Anery Phantom sau Charcoal Ghost. Este o combinatie intre Anerythristic, Charcoal si Hypomelanistic.
Imagine

Snopal - o combinatie intre Amelanistic, Anerythristic si Lavender. Se mai intalneste sub numele de Glacier.

Sunkissed Snow - o combinatie intre Sunkissed, Anerythristic si Amelanistic.

Xanthic Snow - o combinatie intre Caramel, Amelanistic si Anerythristic. Arata similar cu un Snow, dar cu petele mai galbene.
Ultima oară modificat 31 Mar 2010, 00:34 de către Corleone, modificat de 7 ori în total.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Mesajde Corleone » 24 Mar 2010, 21:29

Cvadruplu recisiv

Citrine - o combinatie intre Amlanistic, Anerythristic, Caramel si Hypomelanistic.

Powder - o combinatie intre Amelanistic, Anerythristic, Charcoal si Hypomelanistic.
Imagine
Ultima oară modificat 31 Mar 2010, 10:23 de către Corleone, modificat de 4 ori în total.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Mesajde Corleone » 24 Mar 2010, 21:39

Linii genetice

Abbotts Okeetee - o linie genetica care are la baza Okettee. Scopul a fost de a largi banda care inconjoara petele.

Aztec - este un Zig-Zag care are toate petele unite.

Banded - o linie genetica care are la baza Motley. Petele de pe spate se extind in lateral, formand un model aproape cu benzi. Acesta se poate combina cu orice alt morph.

Bloodred - o linie genetica ce are la baza Diffused. Culoarea este solida, sarpele fiind rosu in totalitate. Puii au model, dar acesta apare in timp ce creste. Burta nu are model, fiind influenta genei Diffused.

Bubblegum Snow - o linie genetica ce are la baza Snow, similar cu Green Spot Snow. Culoarea de fond este roz si petele sunt verzui.

Butter Okeetee - o linie genetica pornita din Butter, care are scopul de a largi benzile albe ce incercuiesc petele.

Candy Cane - o linie genetica pornita din Amelanistic. Corpul este alb, iar petele rosii sau portocalii. Cand sunt adulti dezvolta galben de-a lungul gatului.

Candy Cane hi-white - o linie genetica pornita din Amelanistic. Corpul este alb, exceptand petele de pe spate si lateral, acestea fiind mici.
Imagine

Candy Cane red form - o linie genetica pornita din Amelanistic. Corpul este alb cu petele rosii.
Imagine

Crimson - o linie genetica pornita din Miami combinat cu Hypomelanistic. Este similar cu Miami, insa cu putin negru si un rosu/portocaliu mai accentuat.

Cube - o linie genetica care are la baza Stripe. Dunga este intrerupta in asa fel incat semana cu niste dreptunghiuri/patrate.

Dilute Pastel - o combinatie intre Hypomelanistic, Anerythristic si Dilute, selectati pentru a obtine un nivel mai ridicat de roz si alte culori pastelate.

Fluorescent Orange - o linie genetica care are la baza Amelanistic, selectat pentru a obtine un portocaliu stralucitor.

Green Spot Snow - o linie genetica ce are la baza Snow, cu petele galben-verzui stralucitor.

Hurricane - este o linie genetica ce are la baza Motley. Acesta se caracterizeaza prin faptul ca la punctele de pe spate interiorul este de culoarea corpului, fiind doar un contur in forma de cerc. Numele se spune ca a venit de la simbolul uraganului din cartile vechi. Acesta se poate combina cu orice alt morph.

Hypo Okeetee - alela Hypo la Okeetee rezulta un sarpe care pare un morph Okeetee.

Miami Banded - varianta Banded a alelei Miami.
Imagine

Milksnake Phase - o linie genetica care are la baza Miami. Petele sunt mai mari, cu o culoare mai intensa, semanand cu Milksnake, de unde ii provine si numele.

Okeetee Lava - o linie genetica care are la baza Lava. Contururile petelor sunt albe.

Original Granite - este numele dat corn-ilor Terrazzo proveniti din pur Keys. Acest morph poarta acest nume de dinainte sa fie denumit Granite cornii Anerythrostic Bloodred.

Pastel - o linie genetica care are la baza Ghost, cu culori pastelate pronuntate precum galben, roz si portocaliu.

Pastel Bloodred - o linie genetica care are la baza Ghost Bloodred, inmultiti pentru a scoate culori pastelate precum roz, galben si portocaliu. Mai este cunoscut ca Hypo Granite.

Reverse Okeetee - o linie genetica care are la baza Amelanistic. Este ca o varianta albino a alelei Okeetee, in loc de benzi negre in jurul petelor are benzi albe.

Silver Queen - o linie genetica care are la baza Ghost. Aceasta a fost inceputa de Rich Zuchowski. Culoarea este de un gri-argintiu pal si cu petele mai inchise la culoare.

Strawberry Snow - o linie genetica care are la baza Snow, cu petele de un roz luminos si fundalul crem sau alb.

Sunglow - o linie genetica care are la baza Amelanistic. Are culorile mai stralucitoare si conturul petelor este putin vizibil sau lipseste.

Vanishing - o linie genetica ce are la baza Stripe. Acestora aproape le lipsesc dunglie. Se mai numeste si Patternless.

Zig-Zag - acest model este cauzat de faptul ca petele pozitionate mai in lateral s-au unit formand un zig-zag.
Ultima oară modificat 31 Mar 2010, 00:29 de către Corleone, modificat de 11 ori în total.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Mesajde Corleone » 24 Mar 2010, 21:44

Combinatii de model

Amelanistic Motley - combinatie intre Amelanistic si Motley. Poza apartine userului Corleone.
Imagine

Amelanistic Stripe - o combinatie intre Amelanistic si Stripe.
Imagine

Anery Diffused - o combinatie intre Anerythristic si Diffused.
Imagine

Anery Pewter - o combinatie intre Anerythristic, Charcoal si Diffused.

Avalanche - o combinatie intre Amelanistic, Anerythristic si Diffused. Arata ca un Snow, insa fara petelele laterale si fara model pe burta.

Caramel Stripe - o combinatie intre Caramel si Stripe.
Imagine

Charcoal Stripe - o combinatie intre Charcoal si Stripe.
Imagine

Coral Avalanche - o combinatie intre Amelanistic, Anerythristic, Hypomelanistic si Diffused.

Diffused - afecteaza modelul de pe lateralele sarpelui care se sterg odata cu inaintarea in varsta. De asemenea elimina modelele de pe burta.
Imagine

Diffused Amber - o combinatie intre Caramel, Hypomelanistic si Diffused.

Diffused Caramel - o combinatie intre Diffused si Caramel. Cand sunt pui arata ca un Caramel normal, dar pe masura ce cresc devin mai deschisi la culoare. De asemenea le lipsesc modelul de pe burta, care este rezultatul genei Diffused.

Diffused Ice - o combinatie intre Lava, Anerythristic si Diffused.

Diffused Lava - o combinatie intre Diffused si Lava. Mai este cunoscut ca Lava Bloodred.

Fire - o combinatie intre Diffused si Amelanistic, rezultand un galben mai pronuntat, si modelul stergandu-se odata cu inaintearea in varsta.
Imagine

Fire Stripe - o combinatie intre Fire si Stripe.
Imagine

Ghost Bloodred - o combinatie intre Anerythristic, Hypomelanistic si Diffused.

Ghost Stripe - o combinatie intre Ghost si Stripe.
Imagine

Granite sau Pepper - o combinatie intre Diffused si Anerythristic A. Dezvolta umbre de roz si rosu.
Imagine

Hypo Diffused - O combinatie intre Diffused si Hypomelanistic produce un sarpe de o culoare rosie viu luminoasa, cu o burta simpla, fiind rezultatul influentei Diffused.

Hypo Plasma - o combinatie intre Hypomelanistic, Lavender si Diffused. Adultii pierd modelul odata cu inaintarea in varsta, devenind un violet luminos.

Hypo Sulfur - o combinatie intre Amelanistic, Caramel, Hypomelanistic si Diffused.

Hypo Upper Keys Bloodred - varianta Hypo Bloodred a alelei Keys Corn.
Imagine

Miami Motley - varianta Motley a alelei Miami.
Imagine

Motley - este cel mai vechi model, descoperit in 1977. Motley nu au model ventral, in timp ce restul de modele pot fi extrem de variate, uneori semanand cu Stripe (insa acesta nu are nici o influenta din gena Stripe). Poate fi combinat cu orice morph. Motley ocupa acelasi loc (in harta genetica) cu Stripe. Dar deoarece Motley este dominant asupra Stripe, un sarpe cu ambele gene ar putea fi considerat Motley. Singura solutie pentru a descoperi sigur ce este, e sa fie imperecheat cu un exemplar Stripe pentru a obtine pui Stripe.
Imagine

Pewter - o combinatie intre Charcoal si Diffused. Corpul este de culoare argintie, iar petele sunt argintiu inchis.

Plasma - o combinatie intre Lavender si Diffused. Adultii pierd clariatea modelului din cauza influentei genei Diffused.
Imagine

Quartz - o combinatie intre Amelanistic, Anerythristic, Charcoal si Diffused.

Snow Motley - o combinatie intre Snow si Motley.
Imagine

Stripe - in loc de un model cu pete, acestia au doua dungi dorsale si doua dungi laterale fine. Poate fi combinat cu orice alt morph. Stripe ocupa acelasi loc (in harta genetica) cu Motley. Dar deoarece Motley este dominant asupra Stripe, un sarpe cu ambele gene ar putea fi considerat Motley. Singura solutie pentru a descoperi sigur ce este, e sa fie imperecheat cu un exemplar Stripe pentru a obtine pui Stripe.

Sulfur - o combinatie intre Caramel, Amelanistic si Diffused.

Ultra Caramel Motley - o combinatie intre Ultra, Caramel si Motley.
Imagine

Whiteout - o combinatie intre Charcoal, Amelanistic si Diffused. Este la fel ca un Blizzard, insa gena Diffused elimina umbrele de model lateral si de pe burta, fiind un sarpe perfect alb.
Imagine

Xanthic Snow Motley - o combinatie intre Amelanistic, Anerythristic, Caramel si Motley.
Imagine
Ultima oară modificat 31 Mar 2010, 12:54 de către Corleone, modificat de 24 ori în total.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Mesajde Corleone » 24 Mar 2010, 21:45

Combinatii de alele

Amelanistic Motley-Stripe - combinatie intre Amelanistic, Motley si Stripe. Poza apartine userului hag.
Imagine

Anerythristic Motley-Stripe - combinatie intre Anerythristic, Motley si Stripe. Poza apartine userului Corleone.
Imagine


Diffused Gloddust - o combinatie intre Ultramel, Caramel si Diffused.

Golddust - o combinatie intre Ultramel si Caramel. Un galben pronuntat si foarte putin negru fac un morph uimitor.
Imagine

Miami Motley-Stripe - varianta Motley-Stripe a alelei Miami.
Imagine

Ultramel - Ultra (Hypo tip D) si amelanistic modificat ocupa acelasi loc fiind incomplet codominante, asa ca un sarpe cu aceste doua trasaturi reprezinta un Ultramel.

Ultramel Anery - o combinatie intre Ultramel si Anerythristic. Se produce un sarpe cu coloritul mai pal, insa cu un foarte curat gri si alb. Ochii sunt rubinii. Cand sunt adulti dezvolta o culoare pastelata.

Ultramel Diffused - o combinatie intre Diffused si Ultramel. Mai este cunoscut ca Ultramel Bloodred.

Ultramel Lavender - o combinatie intre Ultramel si Lavender.
Ultima oară modificat 31 Mar 2010, 00:31 de către Corleone, modificat de 10 ori în total.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Mesajde Corleone » 28 Mar 2010, 12:27

Ciudatenii

Hypo Pied Sided Bloodred - o combinatie intre Pied Sided si Hypomelanistic.

Paradox Hypo Lavender - este un Hypo Lavender pe care apar pete de culoare rosie.
Imagine

Paradox Snow - este un Snow pe care apar pete de negre sau rosii, acest lucru fiind imposibil din cauza lipsei pigmentilor de melanina si erithina. Cei care au pe corp culoare rosie se mai numesc si 'Ruby Freckled'. Prin reproducere selectiva este aproape imposibil sa se obtina pui la fel.

Pied Sided - este un Diffused care dea lungul lateralelor corpului au pete albe.
Imagine

Pied Sided Granite - acestia au pete albe in lateral. Acesta poate fi efectul genei Diffused. Acest Morph este rezultat din imperecherea unui Granite cu Diffused.

Scaleless - sunt cornii care nu au solzi. Acestia au mai multe variante de colorit.
Ultima oară modificat 31 Mar 2010, 10:21 de către Corleone, modificat de 4 ori în total.
Avatar utilizator
Corleone
Fondator
Fondator
Mesaje: 1113
Membru din: 22 Mar 2010, 16:18
Nume: Alex Fota
Localitate: Tirgoviste
Contact:

Mesajde Corleone » 28 Mar 2010, 12:28

Hibrizi si intergradati

Cinnamon - o combinatie intre Corn snake, Elaphe emoryi si Hypomelanistic.

Creamsicle - o combinatie intre Corn snake, Elaphe emoryi si Amelnaistic.

Jungle - o combinatie intre Corn snake si Lampropeltis getula/Lampropeltis ruthveni.

Milksnake - o combinatie intre Corn snake si Lampropeltis triangulum campbelli/nelsoni.

Rootbeer - o combinatie intre Corn snake si Elaphe emoryi.

Snowsicle - o combinatie intre Corn snake, Elaphe emoryi, Amelanistic si Anerythristic.

Turbocorn - o cmonbinatie intre Corn snake si Pituophis melanoleucus.
Ultima oară modificat 30 Mar 2010, 15:14 de către Corleone, modificat de 2 ori în total.
Avatar utilizator
Chuckie
Administrator
Administrator
Mesaje: 2883
Membru din: 29 Iul 2007, 21:59
Localitate: Militari
Nume: Valentin Nita
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Chuckie » 28 Mar 2010, 12:34

Sa detaliem putin morphul Anerythristic.
Exista doua tipuri, A si B.

Tipul A are pigment galben, care pe masura ce sarpele creste apare in special in zona gatului, pe laterale, iar interiorul desenelor de pe spate devine maroniu.

Tipul B mai este denumit si Charcoal si nu are pigment rosu deloc, ramanand doar cu negru si tente de gri.

Imperecherea intre un anery tip B si un amelanistic are cele mai mari sanse sa scoata pui "Blizzard" (leucistici - complet albi).
Avatar utilizator
Chuckie
Administrator
Administrator
Mesaje: 2883
Membru din: 29 Iul 2007, 21:59
Localitate: Militari
Nume: Valentin Nita
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Morph-uri

Mesajde Chuckie » 12 Dec 2012, 09:23

Un puiut cat o rama mai mare, morph Oketee motley striped.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
Chuckie
Administrator
Administrator
Mesaje: 2883
Membru din: 29 Iul 2007, 21:59
Localitate: Militari
Nume: Valentin Nita
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Morph-uri

Mesajde Chuckie » 14 Dec 2012, 11:48

Femela butter:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
Chuckie
Administrator
Administrator
Mesaje: 2883
Membru din: 29 Iul 2007, 21:59
Localitate: Militari
Nume: Valentin Nita
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Morph-uri

Mesajde Chuckie » 14 Dec 2012, 11:48

Femela Gold Dust:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Înapoi la “Pantherophis guttatus (Familia Colubridae) - Corn snakes”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori