> Patologie țestoase | Testoase

Teraristica Romania

Patologie țestoase

Nu suntem medici veterinari dar avem in echipa viitori medici veterinari, actuali studenti. Datorita faptului ca medicii veterinari romani nu stiu nimic despre reptile sau nevertebrate si amfibieni si nu invata in facultate nimic despre reptile, vom incerca sa va oferim solutii la probleme de sanatate minore aparute la reptilele din captivitate. Astfel vom aborda subiecte de genul anatomiei animalelor,  deparazitarilor interne si externe, infectii cutanate usoare, probleme la naparlire, deficiente de calciu si alte boli mai des intalnite in captivitate la reptile si usor de tratat de catre teraristi. Speram sa avem cu timpul colaboratori cu diploma, medici veterinari capabili, care sa ne ajute scriind articole pentru site si dornici sa invete despre reptile cu resurse proprii si dupa terminarea facultatii. Pana atunci suntem nevoiti sa invatam singuri sa rezolvam problemele animalelor noastre. Va uram totusi sa nu aveti nevoie de aceasta sectiune a site-ului Teraristica Romania, o ingrijire corespunzatoare fiind suficienta pentru a nu avea probleme vreodata cu animalutul dumneavoastra. 

Trebuie spus ca majoritatea bolilor aparute la animale se datoreaza unei ingrijiri necorespunzatoare. Astfel lipsa becurilor cu UVB la animalele diurne, lipsa calciului si vitaminelor din dieta, hranirea deficitara, temperaturile prea mici pentru speciile detinute, apa schimbata rar, umiditatea necorespunzatoare speciei respective precum si alte deficiente in ingrijirea animalului duc rapid la imbolnaviri sau decese nedorite.

Deci detinerea unui animal sanatos depinde in principal de responsabilitatea detinatorului.

Nr. Titlu articol Autor Afişări
 
Copierea si utilizarea articolelor si imaginilor pe alte pagini web este interzisa. © 2010-2013 Teraristica Romania

SEO Romania Promovat de Director Web Decoratiuni Addsite Push 2 Check ClickLink.ro Inscrie-te in TOP ! TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi www.idesys.ro www.webforest.ro Royalty Free Images MyFreeCopyright.com Registered & Protected

 

jellyfish
jellyfish
jellyfish
jellyfish
Patologie țestoase | Testoase